fbpx

“Laagdrempelig voor medewerkers, een in-huis coach”

Ik merk dat het mentaal welzijn in deze tijd op losse schroeven staat. Ervaring van werkdruk, stress, slecht slapen, moeite met thuiswerken. Het aantal mensen dat tegen burn-out aan hikt stijgt flink. Daarom wil ik helpen. Als in-huis coach vang ik jullie medewerkers op waar nodig. Preventief tegen burn-out of met welke hulpvraag zij ook maar zitten. Zet mij zonder verdere verplichtingen in als ZZP’er (hele scherpe projecttarieven) of zet mij op de loonlijst voor bepaalde tijd. Ik sta overal voor open. Ik ben gediplomeerd NLP Practitioner en hNLP Master practitioner. Nieuwsgierig? Ik drink graag een (digitale of live) kop koffie ter kennismaking of lees mijn volledige sollicitatie hieronder.

Jullie in-huis coach
Mijn naam is Mariëlle van de Walle. Ik ben zelfstandig NLP coach in Maassluis en omgeving en ik vind het heel erg om te zien dat steeds meer (zelfs al jonge) mensen niet lekker in hun vel zitten. Daarom wil ik via bedrijven, als in-huis coach, die medewerkers helpen. Om mij heen zie ik dat er veel behoefte is aan coaching op het gebied van mentaal welzijn, werkgeluk en persoonlijke groei.

Ervaring
Ik ben gediplomeerd NLP Practitioner en hNLP Master Practitioner en heb meer dan drie jaar ervaring in het coachen van particulieren die vastlopen privé of op werk. Vaak zijn de hulpvragen gerelateerd aan een gestrest gevoel, slecht slapen en angst voor burn-out of herstel van burn-out. Ook loopbaanadvies komt regelmatig aan de orde. Coachees die al wat verder zijn in hun persoonlijke ontwikkeling, komen met hulpvragen op het gebied van wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik. Of met gedragspatronen waardoor ze voor hun gevoel vastlopen en welke ze willen doorbreken om verder te komen.

Effect
Mijn coachees omschrijven mij als integer, lief, doortastend en krachtig reflecterend. Volgens hen ben ik goed in het creëren van een omgeving vol rust, veiligheid en vertrouwen waarin zij zich open durven stellen om kwetsbare hulpvragen op tafel te leggen. Tijdens de sessies houd ik hen een spiegel voor en bepalen we samen waar ze kunnen en willen verbeteren. Na mijn coaching voelen zij zich krachtiger, zelfverzekerder en ze gaan daardoor effectiever communiceren en efficiënter werken naar een doel.

Laagdrempelig
Naar mijn mening werkt een in-huis coach, waar je van je werkgever altijd terecht mag, ontzettend laagdrempelig voor medewerkers om binnen te stappen. Hierdoor zijn zij eerder bereid en durven zij het eerder aan om met zichzelf aan de slag te gaan. Dit verhoogt tevens de preventie van burn-out aanzienlijk. De stap om eerder aan de bel te trekken, is veel dichterbij. De coachingsessies kunnen zowel in-huis plaatsvinden (bij jullie op locatie) als online, op een externe locatie of in mijn coachingspraktijk. Alles is mogelijk.

Tarief
Als in-huis coach kun je mij zowel ZZP inhuren als op de loonlijst zetten. Dit kan in overleg bijvoorbeeld voor 8, 16 of 24 uur per week en zelfs op oproep basis. Mijn reguliere tarief is € 75,- per uur. Ad interim / op projectbasis in een periode vanaf 3 maanden en vanaf 8 uur per week reken ik een tarief van € 45,- per uur.

Interesse?
Dan drink ik graag een (live of digitale) kop koffie om te bespreken hoe en of we kunnen samenwerken.

Proefsessie
Mocht je zelf eerst mijn vaardigheden willen testen, dan bied ik je een gratis coachsessie aan!

Liefs,

Mariëlle van de Walle  |  +316 270 44 758  |  marielle@metodo.nu