fbpx

Bruisend van energie sloeg ik afgelopen jaar met mijn bedrijf een nieuwe weg in. Ik bundelde mijn jarenlange ervaring in franchise, mijn persoonlijke ervaring, mijn opleidingen en mijn skills als coach en trainer. Ik vormde het tot een krachtige methode voor persoonlijk en zakelijke groei: Metodo.

Metodo omdat het de Italiaanse vertaling is van methode en ik gek ben op Italië én op praktische methodes. Me To Do als in “Dat wat Ik moet Doen”. Extra gemotiveerd door de Italiaanse Metodo Classico, de Italiaanse versie van Champagne, wat natuurlijk automatisch garandeert dat er veel proostmomenten zullen volgen ?

Wat ik met Metodo ben gestart is een cadeautje voor alle franchiseorganisaties. Een antwoord op de disruptie in de franchisewereld volgens het thema van het Nationale Franchise Congres 2019. Hoe blijf je als franchisegever relevant voor de franchisenemers? Door het maximale uit de onderlinge relatie te halen. Puur te focussen op het gebied van relatiemanagement. En hoe kun je beter een relatie bouwen en onderhouden dan door te snappen hoe een mens in elkaar zit. Wat iemand motiveert, waar gedrag vandaan komt en waardoor ieder van ons uniek is.

Daarom breng ik die twee samen met Metodo. Franchise & praktische psychologie. Een gereedschapskoffer vol praktische psychologie tools. Onder andere vanuit NLP (Neuro Linguïstisch programmeren, hNLP (humanistic Neuro Linguistic Psychology) en diverse managementopleidingen.

Een krachtige training van 6 dagdelen speciaal ontwikkeld voor de formulemanager. De theorie direct toepassen in de praktijk waardoor zij effectief leren motiveren, doeltreffend leren communiceren en sneller doelen leren realiseren. Een jaarprogramma voor franchiseorganisaties volop ondergedompeld in praktische psychologie toepassingen. En 1-op-1 coaching voor eenieder in de franchiseorganisatie. Van directie tot franchisenemer.

Nog nooit eerder heb ik zoveel plezier gehad voor hetgeen ik doe en dat plezier gun ik iedereen.